Trimite un anunt

Postarea anuntului pe site-ul nostru este gratuita. Nu percepem nici un fel de comision pentru postarea sau pentru pastrarea anuntului. Tot ce aveti de facut este sa includeti informatiile in formularul de mai jos, sa incarcati maxim 4 imagini, sa cititi termenii si conditiile si sa apasati pe butonul “trimite”.
Am publicat de curad Ghidul unui bun anunt de rochie de vanzare pe care va invit sa-l cititi  si astfel sa trimiteti un anunt cat mai complet si convingator.

Va rugam sa ne anuntati cind rochia este vanduta sau daca vreti sa o retrageti de pe site. Pentru orice fel de intrebari, contactati-ne fara ezitare.

NB: Voiam sa va aduc la cunostinta ca in ultimul timp au sosit mai multe anunturi si ca anunturile sint publicate in ordinea in care le primesc. Asa ca daca anuntul vostru nu apare imediat este pentru ca el a fost pus la `coada` si va aparea in curand.

Multumesc,
Mirela

 

  • Va rugam folositi un titlu scurt si informativ.
    Prin postarea unei rochii pe File de Nunta, singura mea intentie este vanzarea rochiei. Toate informatiile incluse in ce priveste rochia sint complete si corecte. Am inteles faptul ca File de Nunta este doar un serviciu de listing si ca nu are nici un control asupra tranzactiei si nu isi asuma nici o responsabilitate in ce priveste tranzactia intre vanzator si cumparator. In cazul in care rochia se vinde, va voi anunta in decurs de 15 zile. Sunt de acord ca site-ul File de Nunta sa foloseasca pozele si descrierile incluse ca parte din blog.