Inspiratie: explozie de culoare

Ce este primavara daca nu o explozie de viata, de culoare? Postul de astazi saluta aceasta exaltare, printr-o trecere in revista a rochilor de mireasa…pline de culoare. Totul despre aceste rochite emana bucurie, intensitate, placere de viata. Asa sa fie si weekend-ul nostru! Paste fericit.

Sa incepem cu inceputul…Acum cateva zile poposeam din intamplare pe paginile de aici cand am zarit imaginile de la aceasta nunta si am ramas fascinata de rochita miresei. Valurile inspiratiei au pornit instant…

Am inceput sa cotrobai cu hotarare prin meandrele internetului pentru a mai gasi cateva nestemate colorate demne de ochii nostri.

De multa ori insa avem tendinta sa cautam departe fara sa stim ce se ascunde in Filele de langa noi…pina cand mi-am amintit de superba rochita aurie a Madalinei despre care am scris aici.

Cautarea continua si in momentul in care am vazut rochita aceasta cu imprimee de fluturasi, mi s-a taiat putin rasuflarea. Clar sintem pe drumul bun.

Rochia este de la Coleen Quen Couture si puteti citi mai multe despre nunta aici.

Apoi, am poposit aici, unde verdele intens imi aminteste putin (…de fapt mult) de smaraldele pe care le poarta Angelina Jolie. De fapt intregul look-ul este destul de Jolie-esque.

Responsabil pentru creatia rochitei verzi este Alexander McQueen.

Roz pal si accente metalice in aceasta rochita semnata de Jenny Packham. Mai multe imagini de la aceasta nunta aici

Despre aceasta superbitate chic cu buline, aflati mai multe detalii aici si aici♥♥♥

Cum spuneam si mai sus, aceste rochite vibreaza de viata si bucurie. Asa sa fie si weekend-ul nostru! Paste fericit.

 

 

Comentarii - 3 Comentarii

  1. Axl says:

    Foarte frumoasă prima rochie! Oana şi George dacă nu mă înşel :) Au avut nunta anul trecut. Poţi să pui şi o poză color cu rochia din lateral? Sau un link. Am avut plăcerea să pregătim dansul nunţii împreună. Întradevar o rochie superbă!

Lasă un comentariu