Divine Atelier : Nostalgia 2015

O rapsodie de tull-uri de matase fluide, mousseline, dantele supradimensionale, dantele macramé si broderii vintage ne invaluie privirile in timp ce descoperim colectia Nostalgia 2015, signé Divine. Decolteul adanc, o reinterpretare subtila si ingenioasa a decolteului rochiilor anilor ’20, este firul comun care leaga fiecare model de melancolia elegantei din trecut. Este in mod sigur si unul dintre detaliile mele preferate la aceasta colectie…variatii pe aceeasi tema pentru toate emotiile: decolteul Celiei in forma de clepsidra cu suprapuneri de dantela pentru o stare de eleganta contemporana, decolteul festonat al Antoniei si dantela cu reliefuri geometrice pentru o stare  cu accente ludice, sau decolteul adanc al Sophyei ascuns de dantela bogata pentru o stare de chic cu ecouri puritane.

Expresia sofisticata a colectiilor Divine, alura clasica, vintage a modelelor pudrata cu cele mai fine detalii contemporane n-au putut ramane neremarcate nici de catre presa internationala. Cuvinte precum Divine si Nostalgia imbraca cu rafinament pagini din  Collezione Haute Couture Sposa sau din prestigiosul blog irlandez Wedding Journal. Iar la Barcelona Bridal Week modele de la casa de design romaneasca au incantat pentru prima data podiumurile de prezentare. Dar cireasa de pe tort cred ca este indubitabil superbul pictorial realizat de Paula McManus, o plimbare pe plaja, intr-o lume parca himerica de valuri de dantela si tull.

Si daca la sfarsit ne cuprinde complet si iremediabil nostalgia zilelor de cand eram mirese, nu ne ramane decat sa convingem o prietena buna sa se casatoareasca ca sa putem merge impreuna la probe… Pana atunci, imaginile de pe File  vorbesc intr-o mie de convingeri…mai ramane sa le transformam in amintiri…si apoi nostalgii :)

 Divine Atelier_Colectia NostaligiA 2015 _Sophya_Bogdan Mocanu PhotographyDivine Atelier_Colectia NostaligiA 2015 _Celia_Bogdan Mocanu PhotographyDivine Atelier_Colectia NostaligiA 2015 _Antonia_Bogdan Mocanu Photography

Divine Atelier_Colectia NostaligiA 2015 _Elise_Bogdan Mocanu Photography

Fotografie : Bogdan Mocanu
Flori : Floraria Iris
Machiaj: Sara Enache
Coafura: Alexia Harsan

Un moment cu Ava

Fotografii de Theo Manusaride, Vlad Cosmin & Octavian Anghel

 

‘The secret of the sea”

 Fotografie : Paula McManus & intreg albumul

 

Extrase din colectie…

Divine Atelier : admirati intreaga colectie Nostalgia 2015

♥♥♥
Divine Atelier
Programari (showroom la Brasov si Bucuresti)
Luni-Sambata intre orele 11-18
tel. 0268 47 52 53, mobil 0768 19 16 16
email: atelier@divine.ro

 

Comentarii - 3 Comentarii

  1. Foarte frumoase rochiile. Ma intreb si la ce preturi sunt…

  2. Oana says:

    Super frumoase aceste rochii de mireasa, cred ca si petul este pe masura, dar merita! Nu-mi mai ramane decat sa gasesc si “sa convingm o prietena buna sa se casatoareasca ca sa putem merge impreuna la probe…”

  3. Foarte frumoase rochiile. Aspectul vintage le face sa para mult mai elegante si rafinate!

Lasă un comentariu