Divine Atelier : inaugureaza un nou Showroom in Bucuresti

Suntem intr-un spatiu aerisit, rafinat, accentuat de mobilier cu ecouri clasice, invaluit in lumina abundenta invitata de ferestrele largi… In aceasta completa decadenta romantica ne asteapta rochitele Divine, asezate prea cuminti pe umerase,  intr-o expectativa cocheta. Pasesc cu privirea printre imagini si ma cuprinde o senzatie placuta de pastel, de armonie, de eleganta. Ador saloanele care inspira, invita la o experienta atat de speciala. A fi mireasa nu e doar o traire de o zi, o destinatie punctuala. E o intreaga experienta acumulata pana atunci. Este un journey in care una dintre – absolut- cele mai frumoase etape este alegerea rochitei de mireasa.

Daca ati admirat rochitele Divine de departe, daca v-ati intrebat cum v-ati intelege cu un anume model, ce fel de chicote dantelate v-ati sopti, am marea placere sa va anunt ca Divine Atelier a deschis un nou Showroom la Bucuresti (…pot spune ca Bucurestiul a mai castigat o atractie turistica pe Calea Mosilor 34). Showroom-ul se afla intr-o vila din secolul XIX,  restaurata cu grija, astfel incat sa conserve tot farmecul precedent al cladirii. Atmosfera acestui loc unic, care respira aerul rafinamentului romantic, este o invitatie catre frumos si este locul perfect unde sa traiti cu bucurie alegerea rochiei celei mai fericite zile.

Ca si viitoare mirese veti putea proba rochiile din Colectia Nostalgia si din Colectia Poetica, colectii ale caror modele au aparut in doua topuri internationale importante dar si pe site-uri si bloguri de referinta (Bridal Musings, The Bridal Detective, One Fab Day, Glitter & Lace ) . Pentru ca experinta alegerii rochiei de mireasa sa fie memorabila, rochiile se pot proba numai pe baza de programare si – recomandare de notat in carnetele – sa va lasati sfatuite si ghidate de experienta si creativitatea consultantelor de design. Termenul de executie al unei rochii de mireasa este de minim 12 saptamani.

Divine Atelier Showroom Bucuresti 1

♥♥♥
Cateva imagini si de la Showroom-ul din Brasov.

Divine Atelier – Showroom Brasov , Str. Politehnicii, nr. 4
Fotografie: Bogdan Mocanu

Programari (Brasov si Bucuresti)
Luni-Sambata intre orele 11-18
tel. 0268 47 52 53, mobil 0768 19 16 16
email: atelier@divine.ro

♥♥♥

Stiati ca intr-o viata trecuta, inainte sa devin mare corporatista realizata si cam nostalgica, am lucrat in timpul studentiei la un salon de rochii de mireasa ? De fapt la doua – numai ca la unul eram pe post de voluntar, salonul respectiv fiind un non-profit in care rochitele erau donate si apoi toate incasarile era donate mai departe pentru a sustine cercetarea in lupta impotriva cancerului. Imi amintesc cu multa placere de aceste experiente …si cine stie, poate pe viitor voi reveni in mijlocul rochitelor si mireselor entuziasmate. Tare faina e atmosfera… de cele mai multe ori.
p.s. Iar daca intre timp vedeti cumva o distinsa doamna cu palarie si ochelari prea mari care insista sa probeze modelul Miriam – secretul ramane intre noi :)

Comentarii - 2 Comentarii

  1. anca says:

    Arata foarte frumos! Cred ca aspectul magazinului este la fel de important ca si rochiile pe care le are. Imi imaginez ca o mireasa isi doreste ca toata experienta ei sa fie una deosebita. Eu una nu ma vad cumparad o rochie dintr-un magazin care nu ma face sa ma simt speciala.

Lasă un comentariu