Contact / Info publicatii

Informatii despre pachetul de publicitate pe File

Daca sunteti furnizori de orice fel de servicii legate de nunta (fotografie, casa de moda, restaurant, decoratii, organizare de evenimente …) si vreti sa va faceti cunoscuta munca prin File, trimiteti-mi un mesaj la mire@filedenunta.ro. Pe scurt, pachetul de publicitate include trei posibilitati de prezentare: logo in partea dreapta, articol de prezentare sub forma de interviu, adaugarea numelui in ghidul nostru de furnizori. Pentru logo, trimiteti-ne o imagine .jpg cu dimensiunile 210 (latime) x 76 (inaltime) px.

Din anul 2013 File de nunta a devenit un blog non-profit si orice suma de bani obtinuta in shimbul publicitatii este donata mai departe campaniilor care sustin lupta pentru o Romanie fara minerit pe baza de cianuri si fara fracturare hidraulica de mare volum, pentru o Romanie curata si cu sanse sa devina un leader in dezvoltarea energiilor regenerabile. Pentru moment insa, mineritul pe baza de cianuri si fracturarea hidraulica sunt doua pericole grave ale caror consecinte negative asupra mediului inconjurator sunt devastatoare si iremediabile pentru noi toti. Astfel, File de nunta doreste sa contribuie, chiar daca modest, la efortul nostru comun de protejare. O donatie recomandata intre 300 si 500 de RON este echivalentul unui an intreg de publicitate pe File de nunta. Castigam pe toata linia: Filele impreuna cu voi pentru ca sustinem o lupta atat de importanta, activitatea voastra in domeniu prin faptul ca este promovata de unul dintre cele mai citite bloguri independente din tara.

Printre campaniile sustinute de File de nunta, se numara:
Salvati Rosia Montana
Romaniafaraei.ro
Farafracturare.ro 

O alta campanie la care intentionez sa donez este Mining Watch Romania, care au inceput acum demersurile pentru a opri exploatarea ilegala de la Certej, de catre Eldorado Gold si Deva Gold.


Trebuie sa fim cu totii constienti ca niciunul dintre noi, fie ca suntem furnizori, viitori miri sau pasionati de domeniul nuntilor, nu am putea nici sa traim, nici sa ne dezvoltam activitatile si nici sa ne urmam pasiunile intr-un mediu poluat si otravit.

 

♥♥♥

Informatii pentru miresele care vor sa impartaseasca povestea nuntii lor 

Daca esti o fosta mireasa si vrei sa ne trimiti poze de la nunta ta, te invitam sa ne scrii la mire@filedenunta.ro

Iata si citeva intrebari orientative, la care puteti (fara a fi obligatoriu  -:) raspunde atunci cind ne trimiteti albumul nuntii:

◊ Cum v-ați cunoscut?
Povestește-ne puțin despre rochița, accesorii, costumul mirelui.
Cum a decurs organizarea nunții?
Care au fost pasii? Ce ti s-a parut dificil, ce si s-a parut usor si de ce? Ce te-a surprins cel mai mult?
Majoritatea dintre noi organizam o nunta pentru prima oara. Este o experienta noua, avem de-a face cu situatii noi, ne regasim in ipostaze noi. Uitandu-te inapoi, ce te-a învățat organizarea unei nunți?
Care a fost cea mai mare cheltuiala? Daca ai incercat, unde ai reușit să economisești cel mai mult?
Dacă ai putea să dai timpul înapoi, ai fi făcut ceva diferit? Daca da, ce anume?
Când vine vorba de nuntă, toate lumea da sfaturi.
Care a fost cel mai bun sfat pe care l-ai primit?
Când te gândești în urmă și iți amintești de nunta ta, ce se distinge ca fiind reprezentativ? Care este amintirea cea mai puternica?
Ce ai vrea să transmiți viitoarelor mirese din experienta ta?
◊ Ce planuri aveti de viitor?

♥♥♥

Informatii despre pagina Rochii de vanzare

Daca esti o fosta miresica si vrei sa-ti vinzi rochita, viziteaza pagina Rochii de Vanzare, completeaza formularul si rochita ta va fi postata on-line.

♥♥♥

Important pentru posturile pe Pagina Principala: pentru a nu publica acelasi material in mai multe bloguri de inspiratie si astfel pentru a evita repetitia, nu putem accepta material care a fost trimis spre publicare la alte site-uri.

♥♥♥

Va multumim ca ati rasfoit prin File si va asteptam din nou!