Album de nunta: Aqua Soft (Fotografie de Bellefoto)

O poveste de reintalnire peste ani, urmata de reintoarcerea in sarbatoare in orasul natal ma fac sa zambesc cu gandul la propria mea poveste de dragoste:)  Fotografiile semnate Bellefoto redau romanticismul intr-o forma fluida, intr-o eleganta parca atemporala. Fiecare cadru respira atat de natural incat ne intrebam cat de subtil   s-a ascuns fotograful pentru a surprinde imaginile. Daca in timpul sedintei foto privirea ne este purtata lin, in timpul petrecerii ea jubileaza printre pasi de dans, hohote de ras si clinchet de pahare. Un album atat de placut de la A la T:)..

Teo&Andrei (351)

Cateva cuvinte despre miri de la fotograful Alex:

El Andrei, ea Teodora, impreuna Tache. Doi tineri extrem de carsimatici si calzi, pasionati de snowboarding extrem. Se cunosc inca din clasa I si spune Andrei, e singura tipa care i-a dat papucii in clasa a 7-a. :) Apoi au devenit cuplul de astazi in 24 feb 2013 si de atunci sunt de nedespartit. S-au nascut in Dragasani dar locuiesc in Bucuresti, insa nu au putut sta departe de casa in ziua nuntii lor. Era si pacat cand au o locatie atat de speciala chiar in orasul natal.
Sedinta foto era planificata sa aiba loc la crama casei de vinuri Avincis, insa vremea ploioasa din saptamana premergatoare nuntii a facut ca solul sa devina un noroi neplacut, drept pentru care am decis sa facem sedinta foto in gradina restaurantului care s-a dovedid o alegere superba. La ora 13 cand am iesit afara pentru fotografii, soarele parca a aparut magic pe cer alaturi de nori albi si pufosi si totul a devenit ca in basm.

Teo&Andrei (67) Teo&Andrei (112) Teo&Andrei (126) Teo&Andrei (140) Teo&Andrei (172) Teo&Andrei (179) Teo&Andrei (180) Teo&Andrei (186) Teo&Andrei (189) Teo&Andrei (206) Teo&Andrei (212) Teo&Andrei (229) Teo&Andrei (233) Teo&Andrei (236) Teo&Andrei (260) Teo&Andrei (271) Teo&Andrei (278) Teo&Andrei (297)
Teo&Andrei (355) Teo&Andrei (554) Teo&Andrei (563) Teo&Andrei (610) Teo&Andrei (612) Teo&Andrei (732) Teo&Andrei (762) Teo&Andrei (768) Teo&Andrei (778) Teo&Andrei (780) Teo&Andrei (783) Teo&Andrei (821) Teo&Andrei (877) Teo&Andrei (915)

Teo&Andrei (928)

♥♥♥

Fotografie Bellefoto
Restaurant: Batca Aqua Events (Dragasani, Ramnicu Valcea)
Rochia de mireasa: Innocenti Sposa 
Pantofii de mireasa: Musette
Cercei​/colier/bratara​ 
mireasa: Swarovski
Costum Mire: Fabrica de textile Apaca
Pantofi mire: by Marius Ionita
Papion: by Madalina Sparleanu
Verighete: Zehava
Detalii nunta & decor: Aqua Events by Batca
Tort: Cofetaria Trenuletul (Ramnicu Valcea)
​Formatie/Band:​ Arena Band (Ploiesti)

Comentarii - 2 Comentarii

  1. Anca says:

    O poveste atat de frumoasa nu avea cum sa nu fie suprinsa intr-un mod atat de special de fotograf !

  2. Foarte frumos, felicitari!

    Se vede emotia surprinsa cu adevarat.

Lasă un comentariu